Podcast #15

Aflevering #15 van de Mapmeisters Podcast, met daarin de volgende onderwerpen:

  • Mattis en Robert vertellen kort over hun ervaringen met koersen. En daarna volop aandacht voor het verzamelen van vierkantjes.
  • Verzamelwoede: fietsen door fictieve vierkantjes op de kaart van Nederland, wat is daar nou leuk aan? Voor menig Mapmeister geeft VeloViewer een nieuwe en verslavende dynamiek aan het wielrennen. Ontdek nieuwe wegen, onbekende paden, leer je eigen omgeving nóg beter kennen. Wat het precies is, we vertellen het je graag.
  • Vanaf 32m30s: Vragenvuurtje! Wat kies jij, met dit keer onder andere: de komende herfst- en wintermaanden: crossen, gravel of asfalt? Voor het geval dat: overschoenen of echte winterschoenen? Armstukken of een shirt met lange mouwen? Doorfietsen of ook enkele weken niet op de fiets – en weer hongerig worden? Dat soort dilemma’s. 

PODCASTS
De Mapmeisters Podcasts zijn ook te beluisteren via iTunes en Spotify. Abonneer je vandaag nog en mis geen enkele aflevering.

MAPMEISTERS GEZOCHT!
We zijn op zoek naar mooie routes in heel Nederland. Dus ben jij een lokale Mapmeister en ken je de mooiste routes bij jou in de provincie, laat het ons weten. We komen graag een keer bij jou in de buurt fietsen.

Luister hieronder naar Aflevering #15 van de Mapmeisters Podcast:

Scroll to top