Podcast #6

Aflevering #6 van de Mapmeisters Podcast, met daarin de volgende onderwerpen:

  • De eerste Mapmeisters Podcast van 2018: we wensen iedereen een prachtig en sportief 2018 met veel mooie en vooral ook veilige fietskilometers.
  • Wat deden we met de feestdagen? En wat gebeurde er met de crank van Mattis tijdens het Utrechtse Clubkampioenschap Cyclocross op De Nedereindse Berg? Spoiler Alert: die brak af.
  • Op gastvrije uitnodiging van Hendrik uit Rotterdam reden we een bijzonder rondje door de Rotterdamse haven. Luister vanaf 8m08s wat wij ervan vonden.
  • Begin januari organiseerde de 90-jarige KNWU in Ahoy De Dag van de Wielersport: een inspirerende middag voor renners, coaches, clubbesturen, begeleiding, teams en andere (amateur)wielerliefhebbers. We pikken er een duurzaam fietsproject in Utrecht uit, waardoor je meteen afkunt van alle fietsonderdelen die je thuis al lange tijd onbenut op een plank hebt liggen: Circular Cycling.
  • Route: Mapmeisters op pad: Rotterdam, een mooi rondje vanaf Rotterdam CS. Door de stad, dwars door de Beneluxtunnel, de haven tot de Suurhoffbrug en langs de dijk met de schaapskuddes weer terug naar het centrum via de Maastunnel en de Coolsingel. Aanrader!

Luister hieronder naar Aflevering #6 van de Mapmeisters Podcast:

Scroll to top