Podcast #8

Aflevering #8 van de Mapmeisters Podcast, met daarin de volgende onderwerpen:

  • Mapmeisters ging eens een keer van de weg af. We fietsten met gids Dennis van Biek Bikes met fatbikes door de duinen en over het strand bij Kijkduin. Voor sommigen gesneden koek, voor anderen best wel spannend. Wat hebben we ervan geleerd om met heel dikke banden te fietsen?
  • Route: Zwammerdam. Mapmeister Mattis maakte een soort speurtocht en verkende voor hemzelf terra incognita richting Zwammerdam en om de Nieuwkoopse Plassen heen. Luister vanaf 14m10s.
  • Hoe blijf je warm op de fiets bij deze arctische omstandigheden – denk aan aluminiumfolie! Heb je wel eens een liedje in je hoofd tijdens het fietsen? Wat is er aan de hand als Mapmeister Mattis fluitend op de fiets zit? En verder nog een leuk klimmetje in Amersfoort. En waarom is cyclocross eigenlijk geen Olympische Wintersport? Luister vanaf 17m30s.
  • Vragenvuurtje! Wat kies jij, met dit keer onder andere: Sokken over of onder je beenstukken? Een mutsje met oorwarmers of een simpel klakske onder je helm? Warme drank in je bidon of hopen dat je water niet bevriest? Luister vanaf 25m10s en deel je antwoorden via mail, Twitter of Instagram.

Luister hieronder naar Aflevering #8 van de Mapmeisters Podcast:

Scroll to top